Spinbestrijding

Veel mensen hebben jaarlijks last van spinnen om de woning. De spinnen laten hun webben overal achter en bevuilen de kozijnen. Uw huis gaat er onverzorgd uitzien en ook het verfwerk gaat hard achteruit! CK-Totaalonderhoud heeft een passende oplossing voor dit probleem.

Spinnen zijn in Nederland een beschermde diersoort en daarom is het spuiten met gif om de spinnen te doden niet toegestaan. Het product Insect Guard dat wij gebruiken is biologisch afbreekbaar. De beschermlaag die wij op uw huis aanbrengen met een nevelspuit zorgt ervoor dat de webben zich niet hechten aan de woning en dat de spin vertrekt. Ook halen wij de webben en nesten weg van de woning zodat deze er direct weer representatief uitziet!

Het beste is dat u na de behandeling 24 uur wacht met het schoonmaken van de ramen. U kunt beter geen hogedrukspuit gebruiken, omdat u dan mogelijk het spinnenbestrijdingsmiddel weer verwijderd.

Wij voeren deze behandeling 1 x per jaar in maart / april uit, zodat uw huis meteen al vanaf het begin van het spinnenseizoen spinvrij is. Een eventuele nabehandeling zullen wij, indien nodig, uitvoeren in oktober/november.

Afhankelijk van de grootte van uw huis en het aantal ramen/type gevel, bieden wij u een passend onderhoudsplan in de vorm van een jaarcontract met indien gewenst maandelijkse betaling/automatische incasso.

Voor meer informatie, neem contact op via info@ck-totaalonderhoud.nl.

Contactformulier