Gevelreiniging

Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag en vuil van de gevel van uw woning. Een schone gevel verbetert de uitstraling van uw woning en daarnaast draagt deze reiniging ook bij aan een langere levensduur van uw gevel en kozijnen.

Algen en mossen scheiden zuren af waardoor het materiaal van uw gevel en kozijnen aangetast kan worden en deze dus minder lang mee gaan. Wij reinigen de gevel met een professioneel schoonmaakmiddel, die op de juiste manier het vuil verwijderd.

Alles wordt handmatig gereinigd, geborsteld en afgespoeld. Op deze manier kunnen wij op alle moeilijk bereikbare plekken van uw gevel komen. Er wordt niet met hoge druk gereinigd, omdat dit voor beschadiging kan zorgen en hierdoor wordt de gevel weer eerder vuil.

Wij voeren deze reiniging 1 x per jaar in maart /april uit, net voordat we het huis behandelen tegen spinnen. Op deze manier heeft uw huis meteen al vanaf het begin van het buitenseizoen een heerlijke frisse uitstraling!

Afhankelijk van de grootte van uw huis en het type gevel, bieden wij u een passend onderhoudsplan in de vorm van een jaarcontract met indien gewenst maandelijkse betaling/automatische incasso.

Voor meer informatie, neem contact op via info@ck-totaalonderhoud.nl.

Contactformulier